Umweltbundesamt

Home > UMID 01/2007: Acrylamid in Lebensmitteln – ein Risiko im Bereitschaftsmodus

Health

UMID 01/2007: Acrylamid in Lebensmitteln – ein Risiko im Bereitschaftsmodus


Schwerpunktthema: Acrylamid in Lebensmitteln

Weitere Beiträge:

  • Tabakrauch –  die tägliche Dosis Polonium-210
  • Experten-Delphi zu Risiken nanotechnologischer Anwendungen
  • Feinstaub aus Kamin und Holzofen 
Download
Number of pages
54
Year of publication
February 2007
Author(s)
Hrsg.: Umweltbundesamt, Bundesamt für Strahlenschutz, Bundesinstitut für Risikobewertung, Robert Koch-Institut
Language
German
Publisher
Umweltbundesamt
File size
897 KB
Price
0,00 €
Print version
nicht lieferbar
Article:

Tags:
 Acrylamid  Tabakrauch  Feinstaub  Kaminofen

The UBA’s motto, For our environment (“Für Mensch und Umwelt”), sums up our mission pretty well, we feel. In this video we give an insight into our work.

The UBA

Contact

Wörlitzer Platz 1
06844 Dessau-Roßlau
Germany
Please send us your enquiries exclusively via the contact form.

Due to the large number of enquiries, there may be delays in responding. We ask for your understanding.


Source URL (modified on 04.11.2013):https://www.umweltbundesamt.de/en/publikationen/umid-012007-acrylamid-in-lebensmitteln-ein-risiko